Contacteer ons

Exact Boekhouding

Boekhouding is een essentieel element van een succesvol bedrijf. Maar u hebt wellicht al genoeg te doen. Kent u reeds Exact Boekhouding? Het kan u helpen om uw zaken sneller en efficiënter te laten verlopen.

Snel, efficiënt en kostenefficiënt rekenwerk

Omdat er geen 36 uren in een dag of 8 dagen in een week zijn, helpt Exact Boekhouding u snel, vlot en kosteneffectief bij al uw rekenwerk, zodat uw bedrijf op volle toeren kan draaien. De duidelijke, overzichtelijke cockpits en rapporten verzamelen belangrijke financiële informatie in de cloud, waar ze online toegankelijk zijn in realtime. Met de ongecompliceerde, aan-de-slaghandleiding en zeer intuïtieve interface kunt u zo aan de slag. Zonder kopzorgen. Een reeks automatische eigenschappen bezorgt u tijd en hoofdpijn. Van herinneringen om uw btw-aangifte te doen tot het elektronisch verzenden en ontvangen van facturen. Uw bankafschriften kunnen zelfs automatisch worden ingevoerd. 

CRM om beter samen te werken met accountants

Exact maakt het bovendien eenvoudiger om nauw samen te werken met uw accountant. U hoeft niet langer e-mails heen en weer te sturen. U hebt immers allebei toegang tot dezelfde, geactualiseerde bedrijfsgegevens. En CRM wordt standaard gratis voorzien. Bovendien is uw accountant niet de enige die uw kosten onder controle houdt. Exact laat u toe contacten van klanten en contactpersonen te integreren inclusief updates van sociale media. U kunt prijsoffertes en zelfs takenlijsten aanmaken om ervoor te zorgen dat alles gedaan wordt.  

Permanente toegang dankzij gratis apps

Gratis apps voor iPhone, Android en tablets zorgen voor een permanente toegang tot belangrijke gegevens, zoals winst- en verliesrekeningen, contactpersonen en openstaande zaken. U kunt zelfs rechtstreeks een factuur of bon uploaden in uw software door er een foto van te maken. Waar u ook bent. Kortom, u houdt de vinger aan de pols. Ook als u van kantoor weg bent. Exact Boekhouden geeft u de tijd die u nodig hebt om u te concentreren op uw kerntaken.

 Extra functies

U kunt het programma op elk moment uitbreiden in functie van uw behoeften door toevoeging van nieuwe administraties, meer gebruikers of nuttige diensten zoals Ken en Herken. Daarnaast kunt u steeds extra functies voorzien op maat van sectoren zoals handel, zakelijke dienstverlening of productie.

Kortom

Met Exact Boekhouden kunt u nauwer samenwerken met uw accountant, uw boekhouding snel en efficiënt aanpakken, uw relaties moeiteloos beheren, in realtime toegang krijgen tot bedrijfsgegevens waar en wanneer u dat wil. 

Bericht delen

Gerelateerde blogberichten

Btw-vrijstellingsregeling

Btw-vrijstellingsregeling

Lees meer
Update steunmaatregelen: verlengde steun tot 30/9

Update steunmaatregelen: verlengde steun tot 30/9

Lees meer
Bekijk alle blogberichten