Contacteer ons

Online boekhouding

Bij Eskofin staan we voor een optimale service en begeleiding van jouw organisatie. Om de verwerking van je boekhouding en administratie zo vlot mogelijk te laten verlopen, kozen we er een aantal jaar geleden voor om dit zoveel mogelijk te digitaliseren. Het facturatiepakket, de bankmodule en het sociaal secretariaat worden aan ons boekhoudpakket gekoppeld, waardoor we steeds over realtime data beschikken van jouw onderneming. Dit zorgt ervoor dat wij je onderneming zo goed mogelijk kunnen begeleiden en steeds advies kunnen bezorgen afgestemd op de huidige stand van zaken. 

Door het digitaal aanleveren van de aankoopfacturen, kunnen wij een vlotte en actuele rapportering garanderen. Bovendien beschik je als klant over een login van het programma Exact Online zodat je steeds je digitale documenten kunt raadplegen en kunt opvolgen hoe je zaak evolueert. 

De overstap naar zo’n digitale boekhouding is uiteraard niet vanzelfsprekend. Daarom begeleiden wij je graag doorheen dit traject zodat je optimaal gebruik kunt maken van dit programma. Onze fiscale experten lichten met plezier de vele mogelijkheden toe en begeleiden jou doorheen dit proces zodat jij in geen tijd je weg hierin kunt vinden en zelfstandig aan de slag kunt gaan.